zondag 14 april 2013

Lekkerbekken swap

Ook dit keer heb ik via de Nederlandse Swappers weer mee gedaan aan hun swap, de Lekkerbekken swap dit keer.
De bedoeling was: Maak een mooie chocolade reep voor je maatje en daarbij een bijpassende Tag.
Mijn maatje was dit keer Sonja en ze houd van Vintage.
Ik maakte de volgende 3 repen voor haar:
Kleine, maar dikke reepjes chocolade, die ik heb ingepakt in mooi papier met een romantische uitstraling. De randjes bewerkt met distress inkt (Vintage Photo)
Daarna heb ik een taart onderzetter in tweeën geknipt en die ook met Distress Inkt bewerkt. Nog een mooie "swirl" stempel op de taart onderzetter gestempeld en dat op de reep geplakt.
Daarna een bruin-wit touwtje eromheen gewikkeld en daaraan een klein bedeltje geknoopt.
Een houtje bewerkt met disress inkt (de zijkanten) en op het houtje een tekst stempeltje.
Een plak pareltje hier en daar maakt het af.
Hier zie je de reepjes vanaf de bovenkant. 3 Dezelfde, maar toch alle drie verschillend.

Toen maakte ik een mooie Tag:
Geknipt uit een stukje afval karton.
Eerst bewerkt met gesso en daarna gekleurd met distress inkt. Toen weer een swirl stempel erop, de achtergrond was nu klaar.
Daarna heb ik een mooi vintage plaatjes geprint (ooit eens opgeslagen op mijn computer, gevonden via een blog, maar ik weet niet meer bij wie. Als jij diegene bent, laat het me dan weten, dan vermeld ik het hier nog even) en dat gemat op een stukje beige papier. Dat op de Tag geplakt.
Een klein stukje kant eronder geplakt (rechts boven de afbeelding), vond ik wel mooi.
Toen heb ik links boven een paar bloemetjes geplakt en een tekst magneetje (Wibra) "Remember". Qua kleur paste dit mooi op de tag, maar ik vond het meisje ook een beetje dromerig kijken, dus "remember" vond ik ook wel toepasselijk.
Daarna heb ik 2 kartonnetjes geknipt waar ik touw en kant omheen heb gewikkeld (ideetje van mijn moeder Marja, ik kreeg met mijn verjaardag ook zoiets van haar) De kartonnetjes heb ik gemaakt uit de losse hand, van mooi Vintage papier (blokje van de Action) en de zijkanten bewerkt met distress inkt.
"Maak er een leuk pakketje van, voor je maatje" was de opdracht, dus ik heb er nog een paar velletjes papier bij gedaan, nog meer mooie Vintage plaatjes en een zakje met kleine stras steentjes en 2 tekstjes gemaakt met mijn Dymo (die meteen kapot ging, dus die heb ik alweer terug gebracht)
 
Sonja heeft de swap ondertussen ontvangen en ze mailde me dat ze er super blij mee was, ze voelde zich erg verwend, hi hi, gelukkig maar.
Mijn swap is onderweg, Sonja had hem terug gestuurd gekregen, omdat ze vergeten was mijn postcode op de envelop te zetten. Gelukkig kreeg ze hem weer terug, want soms blijft er ook wel eens wat "hangen" bij de post, pff, zou zo jammer zijn.
Ik ontvang hem deze week, dus die zal ik dan gauw laten zien, ik ben zo benieuwd.
 
Fijne avond en tot gauw, liefs, Daphne

8 opmerkingen:

  1. Wat prachtig allemaal, toch zonde om die reep chocolade uit te pakken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeeee Daphne, wat een prachtige swap heb je gemaakt!! Super mooi gedaan meis! Dikke knuffel, Wen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Daphne, wat heb je er weer een ontzettend mooie swap van gemaakt. Die repen zijn zo mooi! En dan al dat liefs erbij. Je bent een goed swapmaatje!
    Groetjes Lisette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er prachtig uit. Zonde om uit te pakken:-)
    Fijne dag!
    Groetjes, Ethel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh Daph wat is het leuk geworden. Inderdaad zonde om uit te pakken.
    Leuk hè die kaartjes voor het touw, ik heb ze ook voor mezelf gemaakt.Kus mam

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Daphne, ben hier eindelijk geraakt. Het werd tijd dat ik ook eens bij andere kon langs gaan. Alvast bedankt voor de reactie op mijn blog maar ik kan mijn man niet laten meewerken in het huishouden omdat hij meestal alleen voor het gezinsinkomen zorgt en in deze crisistijd vraagt dat meer als alleen 1 dagtaak. Dus regelmatig nog wat klussen voor en na waardoor hij niet zoveel thuis is. Maar de boel de boel laten heb ik al wel moeten leren, mijn longziekte legt me de nodige beperkingen op en als het vlammetje op is dan is het vanzelf gedaan met branden en moet ik rusten. Soms ook een perfect excuus om iets anders te doen als de huishouding. Nu over je creatie want dar draait het toch om. Die is weer super mooi, het idee om de chocolade zo te verpakken is schitterend. De plaatjes om het lint op te doen heb ik mezelf ook al gemaakt en dan is het leuk om ze allemaal samen in een mandje te zien liggen. Ben benieuwd wat er één van de dagen op jou deurmat zal vallen.

    Daphne Coers

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Daphne,wat een mooie,lieve(en lekkere)swapcadeautjes heb je gemaakt,het ziet er allemaal top uit. Leuk idee(van je moeder)die garenkaartjes.Ben benieuwd wat jij krijgt,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuk kado voor je swapmaatje. Ik hoop dat je snel je pakje kan ontvangen!

    BeantwoordenVerwijderen